Lakei.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
Lakei.nl  
 
 

LAKEI BREDA

LAKEI BREDA

PRIJS: 575 voor 2 uur (duo)

50 per extra half uur (duo)

REISKOSTEN: 0,25 per km vanaf Breda

Alle prijzen zijn exclusief btw


Lakei duo

Deze Franse lakeien zijn al jaren een succes bij huwelijken, openingen en bijzondere evenementen.

Twee tot in de puntjes verzorgde lakeien zorgen ervoor dat de gasten ontvangen worden op een koninklijke manier. Met hun bijzonder gevoel voor humor maken ze iedere opdracht tot iets unieks.

Of het nu voor een huwelijk, een opening of een bijzonder ontvangst is, deze lakeien zijn uitermate geschikt voor het ontvangen van de gasten, het ondersteunen van de logistieke taken en kunnen ook in overleg de presentatie verzorgen. We horen graag wat uw wensen zijn.

Wilt u ons inzetten voor een speciale actie of een maatwerk opdracht, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.


Huwelijken

Ook verzorgen wij al vele jaren lakeien voor bruiloften. Dankzij onze ruime ervaring zorgen wij, als bruiloftslakeien, alles regelen wat u wenst.

Zo kunnen we zorgen voor het ontvangst van uw gasten. Het op originele wijze verplaatsen en vermaken van het gezelschap en waar nodig aankondigingen voor u verzorgen. En als u wil kunnen wij het ceremoniemeesterschap, in goed overleg, voor u invullen.

We overleggen graag in een voorbespreking uw wensen, zodat we er voor kunnen zorgen dat uw bruiloftsdag de mooiste dag van uw leven wordt!

Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!


REACTIES VAN KLANTEN

"Het was super. Een geweldig leuke/aparte aanvulling bij ons trouwen op 19 november 2010 te Bloemendaal. Ook onze gasten waren erg enthousiast over hoe ze vermaakt zijn door de lakeien tijdens het wachten op ons."
Brigitte de koning - 19 november 2010


Een lakei huren voor een entree act op uw feest in Breda Noord-Brabant - Lakei.nl heeft altijd een lakei in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de lakei betreft het optreden. 
       
    Lakei.nl