Lakei.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
Lakei.nl  
 
 

LAKEI AMSTERDAM

LAKEI AMSTERDAM

PRIJS: € 300 voor 2 uur

€ 75 per extra uur

Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: inclusief binnen Amsterdam, daarbuiten in overleg


Lakei Amsterdam: Luna Lunettes

Met deze Lakei ziet u uw gasten verrast worden, verwondering ervaren en daardoor een andere wereld binnen stappen. Het effect is dat mensen echt zijn waar ze op dat moment zijn en daardoor meer openstaan voor verbinding en voor het doel van uw feest of evenement.


Mogelijkheden

Lakei Luna Lunettes kan horen, zien en zwijgen, maar ook meepraten, redeneren of de pers te woord staan. Zij kan presenteren, rondflaneren of de muurbloempjes aanspreken. Lakei Luna Lunettes speelt met rolpatronen. Zij heeft graag van te voren een inspirerend (telefonisch) onderonsje met de opdrachtgever zodat haar taak duidelijk is en haar optreden uniek!


Meer over Luna Lunettes

Lakei Amsterdam is geboren als Hofdame Luna aan het Franse hof. Daar leerde zij over etiquette maar speelde liever met de staljongens in de hooiberg. Dat werd niet gewaardeerd. Als Lakei Lunettes diende zij aan het Engelse hof. Daar leerde zij over tradities, maar vermaakte zich liever in het boudoir van de vorstin. Ook hier kon zij niet aarden.

Luna Lunettes stak haar krullen op en hooggehakt zocht en vond zij de plek waar het leven je podium is en waar dienstbaarheid Koninklijke waarde heeft: Amsterdam.

En zo is Lakei Luna Lunettes 9in Amsterdam beland. En daar woont en werkt zij nog steeds. Zij heeft met name ervaring aan het hof van welzijn, onderwijs en politiek. Maar ook in gezelschap van kooplieden en buitenlui, Kings en Queens, gracieuze gravinnen en eervolle edel-mannen weet zij haar taak met verve uit te voeren.

Neem gerust contact op voor vrijblijvende brainstorm, creatief en out-of-the-box, over hoe een optreden van Lakei Luna Lunettes uw feest of evenement nog succesvoller zou kunnen maken.

Enchanté!


REACTIES VAN KLANTEN

"Voor de promotie voor de opening van Bergman Salon tijdens de heropening van Parfumerie Douglas te Amsterdam Noord sprak Lakei Louis Louise die avond mensen aan over de Salon en liet de mensen ook de ruimte zien. Dit deed zij op een hele leuke, charmante manier, zodat iedereen onder de indruk was, inclusief het Douglaspersoneel. Zo erg leuk, dat zij gevraagd werd om ook voor de Douglas op de VIP avond te komen optreden. Ik ben ieder in geval echt tevreden, het heeft mij ook ruimte gegeven die openingsdag om rustiger met de mensen te praten, terwijl de lakei iedereen aansprak." Bernadet van Bergman Salon - 28 september 2012


Een lakei huren voor uw feest in Amsterdam Noord-Holland -
Lakei.nl heeft altijd een lakei in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de lakei betreft het optreden. 
       
    Lakei.nl